ATAAC 2017

Š.R.P.

Misija i vizija

Kurikulum 2018./2019.

Plan i program 2018./2019.

Naslovnica Događanja Stigli darovi Zaklade „Hrvatska za djecu“
Stigli darovi Zaklade „Hrvatska za djecu“ PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 22 Siječanj 2018 00:00

Stigli darovi Zaklade „Hrvatska za djecu“

U četvrtak, 18. siječnja 2018., posjetili su nas predstavnici Zaklade „Hrvatska za djecu“. Upraviteljica Zaklade Renata Gubić podijelila je našim učenicima darove koji su oni zaželjeli u svojim crtežima.

Učenici su dobili medvjediće, računalne igrice, bicikl, televizor, gitaru … Svakom je učeniku ispunjena njegova želja. Darivanje je dio akcije „Učini mali korak velikim“. Naime, početkom prošle jeseni izdano je više od tisuću slikovnica i distribuirano u 44 ustanova i institucija diljem zemlje koje skrbe o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi i djeci s posebnim potrebama. Djeca su slikovnice oslikavala rukama ispisujući svoje želje.

Neprofitna organizacija Zaklada „Hrvatska za djecu“ osnovana je 2008. sa svrhom promicanja dobrobiti osobnih i imovinskih prava djece, osnaživanja obitelji u situacijama različitih socijalnih, zdravstvenih, odgojnih i obrazovnih potreba djece, kao i podupiranja kulturnih, obrazovnih, sportskih, rekreacijskih, vjerskih i drugih sadržaja usmjerenih na podržavanje rasta i razvoja djece u Hrvatskoj. Zaklada se financira iz prihoda koje država ostvaruje od igara na sreću.

 

 


 

Natječaji

Vremenik pisanih provjera

za I. polugodište šk. god. 2018./2019.

Raspored primanja roditelja

Šk. god. 2018./2019.

PovezniceGrad Zadar

Zadarska županija

MZOŠ

AZOO


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.