ŠRP

Misija i vizija

Kurikulum 2023./2024.

Plan i program 2023./2024.

Naslovnica Događanja Završen međunarodni projekt „Naša mala knjižnica“ za školsku godinu 2021./2022.
Završen međunarodni projekt „Naša mala knjižnica“ za školsku godinu 2021./2022. PDF Ispis E-mail
Četvrtak, 23 Lipanj 2022 00:00

Završen međunarodni projekt VOŠTARNICA

Završen je međunarodni projekt „Naša mala knjižnica“ za školsku godinu 2021./2022. u kojem su sudjelovali:  učenici s učiteljicom Monikom Bošnjak, učenici s edukacijskom rehabilitatoricom Darijom Švorinić, učenici s edukacijskom rehabilitatoricom Irenom Fuštin, učenici s edukacijskom rehabilitatoricom Ivanom Birsa, ućenici PSP-a s edukacijskom rehabilitatoricom Marijom Dokoza i knjižničarka Danijela Petani.

Čitali smo  moderne slikovnice (Pekarica Margot, Baubauk, Mjesec i ja, Uho) nastale u suradnji s priznatim autorima i ilustratorima. Uz knjige učenici su rješavali i tematske kreativne knjižice koje zanimljivim zadacima i likovnim izazovima  potiču djecu na stvaranje i izražavanje, razvoj svijesti o sebi i svojoj okolini, jačanje samopouzdanja i stvaranje vlastitog mišljenja.

Projekt je usmjeren  na popularizaciju čitanja među djecom i stalno povećanje i razvoj dječje publike i to zanimljivim i poticajnim aktivnostima prilagođenim njihovu uzrastu. Svrha ovoga je projekta ponuditi djeci knjigu koja zaokuplja pažnju svojim cjelokupnim sadržajem i  potaknuti ih na čitanje. U  projektu su sudjelovala djeca iz Hrvatske, Estonije i Slovenije.

 



 

Politika privatnosti

Politika privatnosti

ATTEND

Interreg - IPA CBC

Natječaji

Raspored primanja roditelja

Šk. god. 2023./2024.

Poveznice



Grad Zadar

Zadarska županija

MZOŠ

AZOO


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.