ŠRP

Misija i vizija

Kurikulum 2021./2022.

Plan i program 2021./2022.

Naslovnica Događanja Naš učenik Petar Sutlović nagrađen je za osvajanje 3. mjesta u plivanju
Naš učenik Petar Sutlović nagrađen je za osvajanje 3. mjesta u plivanju PDF Ispis E-mail
Srijeda, 15 Lipanj 2022 00:00

Naš učenik Petar Sutlović nagrađen je za osvajanje 3. mjesta u plivanju

Kraj nastavne godine obilježila su dva važna događanja posvećena učenicima koji su na državnim i međunarodnim natjecanjima te smotrama osvojili jedno od prva tri mjesta.

U dvorištu Doma županije za učenike osnovnih i srednjih škola, kao i njihove  mentore, župan Božidar Longin organizirao je, 6.lipnja 2022., svečano primanje. Tom prilikom župan je čestitao svim učenicima i njihovim mentorima  na ostvarenim uspjesima uz zahvalu za sav trud, motivaciju i uloženo vrijeme koji su rezultirali uspjehom. Tradicionalno i Grad Zadar organizira svečanu dodjelu priznanja i nagrada učenicima i mentorima koji su ostvarili prva tri mjesta na školskim natjecanjima. U organizaciji Odjela za odgoj i školstvo Grada Zadra, voditelja Odsjeka za školstvo Ivana Hajdića i pomoćnice pročelnika Ivane Guglielmini, svečana je dodjela održana u našoj školi.

Izuzetno smo ponosni na našeg Petra Sutlovića koji je među nagrađenim učenicima zbog ostvarenog odličnog plasmana na  13. po redu Državnom  prvenstvu za učenike s intelektualnim teškoćama, koje se održalo 15. - 17. svibnja 2022. u Poreču. Petar je osvojio 3. mjesto u plivanju na 25 m slobodno. Uz svoju mentoricu Dariju Švorinić, Petar je trebao prisustvovati primanju kod župana Božidara Longina u Domu županije i na svečanoj dodjeli u organizaciji Odjela za odgoj i školstvo Grada Zadra. Nažalost, Petar je zbog zdravstvenih razloga izostao s ovih svečanih događanja, ali to nije umanjilo njegovo veselje i ponos. Prigodne poklone u Petrovo ime primila je mentorica Daria Švorinić.

  

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Interreg - IPA CBC

Natječaji

Raspored primanja roditelja

Šk. god. 2021./2022.

PovezniceGrad Zadar

Zadarska županija

MZOŠ

AZOO


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.