ŠRP

Misija i vizija

Kurikulum 2021./2022.

Plan i program 2021./2022.

Naslovnica Događanja Svečanost dodjele nagrada i priznanja učenicima i mentorima osnovnih škola Grada Zadra održana je u OŠ Voštarnica-Zadar
Svečanost dodjele nagrada i priznanja učenicima i mentorima osnovnih škola Grada Zadra održana je u OŠ Voštarnica-Zadar PDF Ispis E-mail
Ponedjeljak, 13 Lipanj 2022 00:00

Svečanost dodjele nagrada i priznanja učenicima i mentorima osnovnih škola Grada Zadra održana je u OŠ Voštarnica-Zadar

OŠ Voštarnica-Zadar  prvi put je otvorila svoja vrata  i u novoj školskoj zgradi na Mocirama ugostila učenike i mentore osnovnih škola Grada Zadra za ostvarene rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima  u školskoj godini 2021./2022.

U organizaciji Odjela za odgoj i školstvo Grada Zadra, voditelja Odsjeka za školstvo Ivana Hajdića i pomoćnice pročelnika Ivane Guglielmini, održana je svečana dodjela priznanja i nagrada učenika i mentora koji su ostvarili  prva tri mjesta  na školskim natjecanjima. Na početku svečane dodjele okupljenima se obratila predsjednica Udruge CINAZ (Centar za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti) Morana Rogić Vihar te kratko predstavila projekt „Mali poduzetnici“. Čestitke svim nagrađenim učenicima i mentorima za postignuti uspjeh uputio je pročelnik  Upravnog odjela za odgoj i školstvo Grada Zadra Joso Nekić, a ravnateljica Irena Dukić je podijelila nagrade za  140 učenika i mentora.

Moderator cijele svečanosti je bio učenik OŠ Bartola Kašića Luigi Rados. U kratkom programu su nastupili  učenici od 6. do 8. razreda OŠ Šimuna Kožičića Benje dječja klapa „Benja“  te učenik OŠ Bartol Kašić Leo Rados sa solo pjesmom na gitari „Dite zadarsko“. Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na nagradama!

  

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Interreg - IPA CBC

Natječaji

Raspored primanja roditelja

Šk. god. 2021./2022.

PovezniceGrad Zadar

Zadarska županija

MZOŠ

AZOO


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.