ATAAC 2017

Š.R.P.

Misija i vizija

Kurikulum 2017./2018.

Plan i program 2017./2018.

Naslovnica Događanja OŠ Voštarnica-Zadar pobijedila na međunarodnom natjecanju Video S-factor
OŠ Voštarnica-Zadar pobijedila na međunarodnom natjecanju Video S-factor PDF Ispis E-mail
Srijeda, 31 Svibanj 2017 22:13

Naša škola sudjelovala je u međunarodnom projektu Video S-factor kojemu je cilj bio inkluzija mladih s teškoćama u razvoju putem snimanja video spotova.

Učenici i učiteljice snimili su glazbeni video spot „Čuvajmo boje vode“, u suradnji s filmskom grupom OŠ Stanovi. Nositelj projekta bila je OŠ Milke Šobar Nataše iz Črnomlja. Učenici i učiteljice sudjelovali su na završnoj priredbi koja se održala, 18. svibnja 2017., u Semiču u Sloveniji gdje je njihov spot proglašen najboljim u međunarodnoj kategoriji. Škola je osvajanjem prvog mjesta na ovom međunarodnom natjecanju dobila veliko priznanje i prikazala kako izgleda inkluzija u praksi. Naš uspjeh prepoznat je i u lokalnim medijima, a za njega se zainteresirala i Hrvatska radiotelevizija. Tako su naši učenici i učiteljice imali priliku gostovati u emisiji „Dobro jutro, Hrvatska“ te u više informativnih emisija.

Ovim putem, Škola se zahvaljuje svima koji su prepoznali uspjeh i važnost ovog projekta, posebno svim roditeljima koji su pomagali u samom procesu izrade video spota te široj javnosti koja je dala svoj glas za ovaj spot. Najveća hvala autoricama pjesme „Čuvajmo boje vode“: Aniti Valo, Meri Jaman i Jeleni Radan koje su nam dale dozvolu za korištenje pjesme i podržale naš rad.

Pobjednički video spot možete pogledati na YouTube kanalu: https://youtu.be/WRGvr2pTKWo


 

Natječaji

Vremenik pisanih provjera

za II. polugodište šk. god. 2016./2017.

Raspored primanja roditelja

Šk. god. 2017./2018.

PovezniceGrad Zadar

Zadarska županija

MZOŠ

AZOO


Powered by Joomla!. Valid XHTML and CSS.